Yusuf Oğuz AKDAĞ - Okul Müdürü

1971 Yılında Çankırı ili Kurşunlu İlçesinde doğdum.İlk,Orta ve Lise öğrenimi Balıkesir ili Gönen İlçesinde tamamladım.Trakya Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldum.Giresun,Sakarya illeri ve Balıkesir İvrindi,Susurluk ve Gönen İlçelerinde Sınıf Öğretmeni olarak  görev yaptım.2011-2015 Yılları arasında  Manyas Halk Eğitim Merkezi´nde Müdür Yardımcısı olarak çalıştım. 2015 yılı Ocak ayından Eylül ayına kadar Gönen Altıeylül Ortaokulu Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundum.2015 yılı Eylül ayında Tuzakçı İlkokulunda Müdür olarak görevlendirildim.11 Ocak 2018 tarihinden itibaren de Gönen Mehmet Çanakçı İlkokulu Müdürü olarak görev yapmaktayım.Evliyim . Ceren Nisa ve Burak Emre adında iki çocuğum var.

(266) 762 1824 Eposta